Meer weten?

Data Tribes

Wil jij al je passie en talenten inzetten voor toffe klantopdrachten? En zoek je een baan op een toplocatie in Amsterdam? Kom dan werken bij Data Tribes!

Data Tribes.jpg

Over Data Tribes

Data Tribes is een dynamische start-up van data shapers. Hun dagelijkse missie is om met data impact te maken op de wereld. Ze creëren datagedreven organisaties die in staat zijn om écht verschil te maken. Zowel binnen als buiten hun organisatie. Dit doen ze voor klanten als de Big Four, ING en UMC Utrecht. 

Data Tribes zorgt ervoor dat hun klanten d.m.v. data en betrouwbare, gevalideerde informatie de juiste beslissingen nemen. Ze organiseren data, richten dataplatformen in en maken het mogelijk om analytics optimaal toe te passen. Op deze manier zijn klanten in staat om met een scherpe blik terug te kijken met Business Intelligence (KPI's, dashboards en rapportages) en te voorspellen met Data Science (Machine Learning).

Data Tribes Kantoor.jpg

Werken bij Data Tribes

Data Tribes is een bedrijf dat veel waarde hecht aan plezier, saamhorigheid en gezamenlijke groei. De potentie van elke medewerker staat voorop - niet de opleiding of een titel. Hier kun je leren, ontwikkelen en verder groeien door te doen. Ze bieden je dan ook verschillende cursussen en trainingen aan voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Voor Data Tribes zelf is het het allerbelangrijkste dat medewerkers zich thuis voelen en op een veilige manier kunnen werken. Ze willen dat elke werknemer plezier heeft op de werkvloer en vinden dat iedereen wat terug mag krijgen voor zijn of haar inzet. Dat doen ze in de vorm van uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsbudget, maandelijkse internetvergoeding, 25 vakantiedagen per jaar, een laptop van de zaak en telefoonvergoeding. 

Openstaande vacatures

Business Data Consultant

Als Business Data Consultant bij Data Tribes werk je aan nationale- en internationale projecten, waarbij klanten en collega's van over de wereld samenwerken aan gave data-uitdagingen. Jij bent bevlogen in je werk, vernieuwend in je oplossingen en ondernemend om dit verder te brengen voor jezelf, de klant en je collega's.

Business Intelligence Consultant

Als Business Intelligence Consultant bij Data Tribes heb je de belangrijke taak om complexe business-vraagstukken om te zetten naar concrete oplossingen. Jij denkt daarbij eerst conceptueel en daarna pas in technologie. Je voert je werk uit bij een variëteit aan bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Meer weten?