Meer weten?

Davinsi Labs Maarssen

In april 2023 bundelden Davinsi Labs en UMBRiO hun krachten en gingen ze verder onder het nieuwe gezamenlijke credo 'The art of data-driven decisions'. Beide bedrijven met jarenlange ervaring in cybersecurity en intelligence oplossingen combineerden hun kennis en expertise en gaan nu verder onder de naam Davinsi Labs. Op deze manier kunnen ze verder schalen, innoveren en uitgroeien tot een van de meest toonaangevende spelers op het gebied van digital service intelligence in de Benelux!

Werken bij Davinsi Labs.png

Over Davinsi Labs

Wat Davinsi Labs precies voor bedrijf is? Ze ontwikkelen oplossingen op het gebied van operational intelligence, security intelligence en digital business intelligence. Davinsi Labs stelt klanten in staat om een hoger niveau van digital service excellence te bereiken én betere datagedreven beslissingen te nemen. Zo draagt Davinsi Labs bij aan een meer naadloze en betrouwbare digitale wereld.

Vacatures bij Davinsi Labs-min.png

Werken bij Davinsi Labs

Voor Davinsi Labs is hun team the key to success. Ze geloven in hun talent, inzet en de waarde die zij toevoegen aan het bedrijf én klanten. Met trots kunnen ze nu vertellen dat ze een team hebben opgebouwd van meer dan honderd gespecialiseerde professionals in zowel België als Nederland. Samen gaan ze net dat stapje verder om de ideale partner te zijn voor organisaties die streven naar digital service excellence. Denk aan bedrijven als ABN AMRO, Rabobank, Nationale Nederlanden, Shell, Philips, ASML, KPN, Schiphol en nog veel meer.

Waar je als medewerker op kunt rekenen? Een fantastische werkplek om te groeien en nieuwsgierig te zijn. Iedereen krijgt de ondersteuning die hij of zij nodig heeft en kan het werk uitvoeren die goed bij hem of haar past. Het team houdt van lekker eten, drinken en plezier. Samen organiseren ze graag de zogenoemde Academy Days, wat legendarische en leerrijke trips naar het buitenland zijn. Daarnaast worden er ook andere gezellige activiteiten ondernomen.

Wil jij je aansluiten bij het topteam van Davinsi Labs? Bekijk dan nu de openstaande vacatures bij Davinsi Labs en solliciteer direct!

Team Davinsi Labs-min.png

Openstaande vacatures

Als Data Engineer in ons Datamanagement en monitoring team ben je verantwoordelijk voor het beheer van datastromen en kwaliteit voor onze klanten. Met passie voor data en ervaring in big data platforms, lever je schone en bruikbare data voor klanten in verschillende sectoren. Sluit je aan bij ons innovatieve team en maak het verschil voor klanten.

Word de go-to Splunk-expert bij UMBRiO en werk samen met topklanten! We zoeken een gepassioneerde professional met +3 jaar ervaring, een sterke technische achtergrond en expertise in Splunk. Geniet van flexibel werken, een competitief salaris en groeikansen. Sluit je aan bij UMBRiO en creëer waarde op basis van data!

Als Observability Engineer bij UMBRiO werk je aan het creëren van waardevolle inzichten voor optimale gebruikerservaring. Met +3 jaar ervaring in big data platforms en moderne software engineering, bouw je apps, ontwikkel je dashboards en draag je bij aan klantspecifieke oplossingen. Sluit je aan bij ons team voor een vast contract, flexibel werken, en groeimogelijkheden in een inspirerende omgeving.

Word Planner en Resource Manager bij ons Customer Delivery Team in België en Nederland. Met enkele jaren ervaring en sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, ben je verantwoordelijk voor efficiënte planning en resourcebeheer. Profiteer van een vast contract, flexibel werken en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in ons gepassioneerde team voor Digital Service Intelligence-oplossingen.

Leid als Solution Lead onze Security Services, zoals Managed Detection and Response en Attack Surface Management. Ontwikkel productstrategieën, volg markttrends en coach een team van product owners om waarde te creëren in de beveiligingsindustrie. Profiteer van een vast contract, flexibel werken en groeikansen in ons gepassioneerde team.

Meer weten?