Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 14 werkgevers gevonden.

Ensior

Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de hand van een testomgeving- welke nieuwe producten waardevol zijn voor de klant. Je werkt met de meest recente technologie en krijgt een budget dat je naar eigen inzicht besteedt aan jouw persoonlijke groei. Ensior vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De ongedwongen en persoonlijke sfeer maken dit mogelijk. Een sfeer waarin je fouten mag maken, ruimte is voor eigen inbreng, en collega's nauw contact hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.

Driebergen-Rijsenburg
Bekijk werkgever

Bright Cubes

“Iedere dag een Bright idee in een Cube-klare oplossing” Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

A2SP

Mivar, onderdeel van A2SP, is een ambitieus bedrijf dat met verschillende diensten en producten actief is in de mobiliteitsbranche. Van voertuigdata tot applicaties en SaaS-oplossingen. Bij Mivar vind je een uitgebreid productportfolio, een diverse en ambitieuze club mensen, een persoonlijke aanpak, korte lijnen én een hands-on mentaliteit. Meer weten? Lees dan verder!

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.

Amersfoort
Bekijk werkgever

MagnaVersum BI Services B.V.

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologies. MagnaVersum welcomes you to the fourth industrial revolution.

Hoofddorp
Bekijk werkgever

66Controls B.V.

Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Mulier instituut

Affiniteit met sport en onderzoek? Dan pas je goed bij Het Mulier Instituut. Hét instituut dat sport & beweging stimuleert en de sportsector versterkt door (sociaal)wetenschappelijk onderzoek, monitoring en dataverzameling. Meer weten? Lees snel verder!

Data Tribes

Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..

Massarius

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Vanderlande Industries BV

Vanderlande was Established in 1949 and nowadays has more than 9,000 employees. They’re all committed to moving their customers’ businesses forward at diverse locations on every continent.

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is een van de oudste gespecialiseerde en onafhankelijke wealth managers van Nederland. Ze richten zich op het behoud en de opbouw van vermogen op een duurzame manier. Dit doen ze voor diverse klanten, al eeuwen lang.

Amsterdam
Bekijk werkgever

PW Consulting B.V.

PW Consulting is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van business analytics, data science, architectuur en het ontwikkelen van solutions. Kom werken bij dit bedrijf als je zoekt naar een organisatie waar een open cultuur heerst en een inspirerende werksfeer is. Een werkplek waar je gestimuleerd wordt om aan jouw persoonlijke groei te werken.

Culemborg
Bekijk werkgever