Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 26 werkgevers gevonden.
Forza IT Group bestaat uit verschillende onafhankelijke entiteiten die gespecialiseerd zijn in het leveren van geavanceerde bedrijfsoplossingen.
Scamander zorgt er voor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig aan betrouwbare, juiste informatie dient te kunnen komen.
Nieuwegein
Ben jij toe aan een nieuwe stap in je ICT-carrière? Dan ben je bij Conspect aan het juiste aders! Conspect ondersteunt al 20 jaar andere bedrijven op het gebied van BI, Java, Oracle en OutSystems. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees hier verder.
Visma Verzuim is dé Nederlandse marktleider in de verzuimbranche. Ze helpen vele organisaties om hun verzuim te beheren en meer dan 3,5 miljoen werknemers om veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Ook een bijdrage te leveren aan het effectief terugdringen van ziekteverzuim binnen organisaties? Lees hier verder en bekijk de vacatures!
Wil jij ook een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving in Drenthe creëren? Kom werken bij RUD Drenthe! Zijn zijn dé omgevingsdienst van Drenthe en verzorgen een breed takenpakket in opdracht van de Drentse gemeenten en provincie.
Advitronics ontwikkelt communicatieoplossingen voor de eerstelijnszorg.
Pivoton is dé betrouwbare en flexibele IT-partner en leverancier van grote en kleinere uitzendbureaus.
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten.
Peacock is een jong en innovatief bedrijf uit Veenendaal. Zij zijn dé meest betrouwbare partner op het gebied van Intelligent Automation!
Veenendaal
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
PW Consulting is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van business analytics, data science, architectuur en het ontwikkelen van solutions. Kom werken bij dit bedrijf als je zoekt naar een organisatie waar een open cultuur heerst en een inspirerende werksfeer is. Een werkplek waar je gestimuleerd wordt om aan jouw persoonlijke groei te werken.
Culemborg
House of Performance is a consultancy and interim management agency that enables people, teams and organizations to grow and excel in what they’re doing.
Bij i-refact zien ze veel bedrijven worstelen met de keuzes waar hun aandacht naar uitgaat. Veel initiatieven zijn ofwel technologie gedreven of zodanig pragmatisch dat de toekomstvastheid en herbruikbaar niet mogelijk is. Hartstikke zonde natuurlijk! i-refact helpt hiermee. Dankzij hun jarenlange kennis en implementatie ervaring op het gebied van data-architectuur, datamanagement en datamanagementsystemen hebben zij een architectuur ontwerpen met daarbij de juiste aanpak en oplossingen. Meer weten? Lees snel verder!
'S-Hertogenbosch
Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.
Amsterdam
Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.
Amsterdam
Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de hand van een testomgeving- welke nieuwe producten waardevol zijn voor de klant. Je werkt met de meest recente technologie en krijgt een budget dat je naar eigen inzicht besteedt aan jouw persoonlijke groei. Ensior vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De ongedwongen en persoonlijke sfeer maken dit mogelijk. Een sfeer waarin je fouten mag maken, ruimte is voor eigen inbreng, en collega's nauw contact hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.
Driebergen-Rijsenburg
Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!
Amsterdam
CrossBreeze is een jonge organisatie die sinds 2018 data oplossingen ontwikkelt en zorgt dat bedrijven een beter inzicht in hun data hebben. Vanuit hun moderne kantoor in Arnhem of op locatie bij de klant werk jij aan de allertofste projecten en oplossingen. Nieuwsgierig wat je precies kunt verwachten bij CrossBreeze? Lees dan snel verder!
Centennium is een onafhankelijk en objectief expertisehuis, gespecialiseerd in data- en informatiemanagement. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Klik hier!
Den Haag
BrainStax geeft organisaties inzicht in de kansen van datagedreven werken. Wij brengen de klant naar een hogere mate van digitale volwassenheid door mens, data en technologie slim met elkaar te verbinden. Duurzaam, innovatief én vindingrijk. Zo blijf je relevant in de wereld van morgen. BrainStax- Stay Ahead!
'S-Hertogenbosch
Laat meer werkgevers zien