Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 20 werkgevers gevonden.

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Invenna

Invicta is een Marketing Tech scale-up en werkt voor marktleidende merken in Nederland. Ze zijn actief in elke branche waar de dialoog tussen aanbieder en consument centraal staat.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

MagnaVersum BI Services B.V.

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologies. MagnaVersum welcomes you to the fourth industrial revolution.

Hoofddorp
Bekijk werkgever

PW Consulting B.V.

PW Consulting is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van business analytics, data science, architectuur en het ontwikkelen van solutions. Kom werken bij dit bedrijf als je zoekt naar een organisatie waar een open cultuur heerst en een inspirerende werksfeer is. Een werkplek waar je gestimuleerd wordt om aan jouw persoonlijke groei te werken.

Culemborg
Bekijk werkgever

Massarius

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Gemba

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten we echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden we ons ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Tivoli Software, of het uitwerken van jouw ideeën. 

Landsmeer
Bekijk werkgever

Aorta Business Intelligence

Aorta Business Intelligence is gespecialiseerd in Oracle Business Analytics. Sinds 2009 zijn we in Europa de eerste door Oracle erkende specialized partner voor de Oracle Business Intelligence Foundation. In 2012 hebben we deze status uitgebreid met de erkenning als Oracle Approved Education Center. Als intermediair tussen de techniek en de business begeleiden we onze klanten bij het implementeren van Oracle Business Intelligence (OBIEE), Endeca Information Discovery (OEID) en Advanced Analytics (Oracle R Enterprise).

Loon Op Zand
Bekijk werkgever

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Ensior

Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze mensen. In onze Competence Centers deel je kennis met collega's en bepaal je samen -bijvoorbeeld aan de hand van een testomgeving- welke nieuwe producten waardevol zijn voor de klant. Je werkt met de meest recente technologie en krijgt een budget dat je naar eigen inzicht besteedt aan jouw persoonlijke groei. Ensior vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De ongedwongen en persoonlijke sfeer maken dit mogelijk. Een sfeer waarin je fouten mag maken, ruimte is voor eigen inbreng, en collega's nauw contact hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.

Driebergen-Rijsenburg
Bekijk werkgever

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Hendrik Veder Group B.V.

Hendrik Veder Group (opgericht in 1800) is een grote Europese speler op het gebied van staalkabel en synthetisch touw. Ze opereren wereldwijd vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. De ambitie van Hendrik Veder Group is om de maritieme sector te verduurzamen. Om dit te bereiken kunnen ze wel wat extra handen gebruiken. Werk jij hier ook aan mee?

Rotterdam
Bekijk werkgever

Formorrow

Formorrow is een bedrijf dat toptalenten in IT en life sciences verbindt met banen waarin zij kunnen doorgroeien. Ze zijn er voor de werkzoekenden die dieper durven te duiken en verder vooruit kijken. En voor werkgevers die op zoek zijn naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag en de uitblinkers van morgen.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Oosterhout
Bekijk werkgever

Ilionx

ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Ze ondersteunen o.a. op het gebied van data science, business intelligence en appdevelopment. Bij ilionx kun je een informele werksfeer, collegialiteit, open communicatielijnen en een menselijke maat verwachten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Bright Cubes

“Iedere dag een Bright idee in een Cube-klare oplossing” Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

66Controls B.V.

Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Caronne

Op zoek naar een ICT-baan in Utrecht waar je werkt aan (big) data? Ga dan aan de slag bij Caronne! Meer weten? Lees hier verder.

Data Tribes

Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..

Conspect

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je ICT-carrière? Dan ben je bij Conspect aan het juiste aders! Conspect ondersteunt al 20 jaar andere bedrijven op het gebied van BI, Java, Oracle en OutSystems. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees hier verder.