Meer weten?

Gemba Wormer

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen.

Werken bij Gemba.jpg

Over Gemba

Gemba werkt met IBM-oplossingen, standaard en op maat. Met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd hebben ze ruime ervaring hierin. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten ze echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden ze zich ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Watson Internet of Things Software, of het uitwerken van jouw ideeën.

Vacatures Gemba.jpg

Werken bij Gemba

Gemba is een bedrijf met groeiambitie. Hun klantenportfolio bestaat veelal uit toonaangevende bedrijven. Gemba bestaat uit een hecht team met gedreven medewerkers. Gezamenlijk streven ze naar het neerzetten van resultaten waar ze trots op kunnen zijn. Ze werken hard, maar vinden het ook belangrijk tijd vrij te maken voor ontspanning en gezelligheid. Daarom organiseert Gemba regelmatig leuke (sportieve) activiteiten naast het werk.

Een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief, binnen een hecht team van hardwerkende, getalenteerde en gedreven professionals. Een inspirerende en dynamische werkomgeving met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie.

Bij Gemba wordt hard gewerkt, maar ze houden de balans tussen werk, studie en privé goed in de gaten. Wat ze minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Verder kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime contract);
  • 5 collectieve vakantiedagen (bij een fulltime contract);
  • Premievrije pensioensregeling;
  • Smartphone en laptop van de zaak;
  • Opleidings-, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Leaseauto of ruime zakelijke reiskostenvergoeding.

Openstaande vacatures

Zoek jij een trainee/junior functie in Noord-Holland? Waar je volledig intern wordt opgeleid, je snel doorgroeit adhv een eigen ontwikkelplan, werken aan niet de minste projecten. Dan is deze Trainee consultant baan bij Gemba een geweldige kans om jouw carrière een instant boost te geven! De grootste zeesluis ter wereld, Schiphol, Stedin, … Als trainee Consultant bij IBM Gold Partner Gemba werk je aan gave projecten. Maar dan wel vanuit een kleine, professionele en bevlogen club, met een no-nonsense mentaliteit. Je voelt je er direct thuis!

De grootste zeesluis ter wereld, Schiphol, Stedin, … Als Functional Consultant bij IBM Gold Partner Gemba werk je niet aan de minste projecten. Maar dan wel vanuit een kleine, professionele en bevlogen club, met een no-nonsense mentaliteit. Je voelt je er direct thuis!

Meer weten?