Meer weten?

Smart Data People B.V. Nijmegen

Je IT-carrière een boost geven? Dan is dit the place to be! Smart Data People is opgericht in 2017 in Nijmegen en gespecialiseerd in kwalitatieve IT-traineeships speciaal voor starters op de arbeidsmarkt. Dankzij deze traineeships kun je certificaten behalen, je soft en hard skills verder ontwikkelen en meer ontdekken over je vakgebied.

Traineeship Smart Data People.jpg

Over Smart Data People

Met hun dienstverlening bewijst Smart Data People dat jonge hbo- en wo-afgestudeerde high potentials door middel van de juiste tools, kennis en begeleiding snel toegevoegde waarde kunnen leveren binnen diverse IT-vakgebieden. Zo hebben ze inmiddels al meer dan 100 verschillende opdrachtgevers succesvol geholpen om hun (IT-)ambities te realiseren. Je kunt hierbij denken aan opdrachtgevers als Frankwatching, Rabobank, Achmea, Avans Hogeschool, NOC*NSF, Radboudumc, Van Lanschot Kempen, TNO en Beter Bed. Keuze genoeg dus! Je kunt de volgende drie traineeships volgen: Business IT Traineeship, Data Analytics Traineeship en Data Science Traineeship.

In de afgelopen jaren heeft Smart Data People een eigen manier van werken gecreëerd. Hieruit zijn een aantal kernwaarden ontstaan. Door persoonlijk aandacht te geven, laten Smart Data People haar trainees en opdrachtgevers groeien. Ze staan voor kwaliteit, wat je terugziet in alle opleidingstrajecten waarin ze geen concessies doen. Hoogwaardige uitgebreide opleidingen met een volledige focus op IT is daarin de basis van hun dienstverlening. Door jarenlange ervaring in het vakgebied weten ze deze kennis als geen ander over te brengen aan de trainees en daarmee ook aan opdrachtgevers. Regionaal de match maken tussen trainee en opdrachtgever, dat is het doel. Op deze manier streeft Smart Data People naar langetermijnrelaties. Dit alles op basis van eerlijk samenwerken; hét fundament voor succes!

Werk Smart Data People.jpg

Werken bij Smart Data People

Aan de hand van jouw voorkeuren en interesses zoeken ze naar de opdracht, branche en organisatie die goed bij jou past. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met jouw woonplaats en gewenste reisafstand. Smart Data People zorgt dat je een aantal gesprekken voert bij leuke opdrachtgevers. Uiteindelijk kies je zelf waar je het traineeship start.

Smart Data People kenmerkt zich als een kleine, betrokken organisatie. Ze zijn altijd bereikbaar en je kan altijd binnenlopen om snel antwoord te krijgen op je vragen. Reken ook op:

  • De meeste uitgebreide IT-traineeships van Nederland
  • Baangarantie bij jouw ideale regionale werkgever
  • Officiële (Microsoft) certificeringen en trainers
  • Betaalde drie maanden opleidingsperiode
  • Kwalitatief hoogwaardige traineeships met aandacht voor jouw hard en soft skills
  • Een vliegende start maken in je IT-carrière!

Ook wat voor jou? Bekijk hieronder de traineeships!

IT Vacatures Smart Data People.jpg

Openstaande vacatures

Heeft het werken met data jouw interesse? Ben jij analytisch en vind jij het leuk om te puzzelen? Dan is het Data Science Traineeship van Smart Data People voor jou de volgende stap! Dit zijn namelijk de skills die wij zoeken om complexe (bedrijfs) processen en datastromen in kaart te brengen, te visualiseren en te optimaliseren.

Ben jij een rasechte verbinder? Ben je proactief, een echte teamspeler en adviseer je graag organisaties over optimalisatie en doorontwikkeling van (bedrijfs)processen en systemen? Dan is het Business IT Traineeship van Smart Data People voor jou de volgende stap.

Heeft het werken met data jouw interesse? Ben jij analytisch en vind jij het leuk om te puzzelen? Dan is het Data Analytics Traineeship van Smart Data People voor jou de volgende stap! Dit zijn namelijk de skills die wij zoeken om complexe (bedrijfs) processen en datastromen in kaart te brengen, te visualiseren en te optimaliseren.

Meer weten?